Detta måste vara heaven on earth, på riktigt!
350 g mjukt smör
6 dl socker
3 dl kakao
1 dl ljus sirap
0,5 tsk salt
6 ägg
3 dl vetemjöl
200 g after eight (ca 24 rutor) 
frosting:
120 g smör
9 dl florsocker
1,5 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
200 g färskost
1 msk varmt kaffe
ev. toppa med hallon eller annat bär 
Sätt  ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker är vitt och krämigt.  Rör ner  kakao, sirap och salt. Rör i ett ägg i taget och vänd sist ner   vetemjölet i smeten. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt  med  kant och fyll med smeten. Tryck i och täck after eight-rutorna i   smeten. Grädda kakan i mitten av ugnen i 30-35 min. Prova med stickan,   stickan ska vara lite kladdig. Låt kakan svalna.
frosting:
Vispa  smör, florsocker, kakao och vaniljsocker krämigt. Tillsätt  färskosten  och kaffet, vispa till en slät frosting. Bred den över  brownien. 


Jag undrar vart du fick de söta påsarna i från?
SvaraRaderaJätte fin blogg, ska ta mig en rundtur här!