söndag 14 augusti 2011

After Eight-brownies

Detta måste vara heaven on earth, på riktigt!



350 g mjukt smör
6 dl socker
3 dl kakao
1 dl ljus sirap
0,5 tsk salt

6 ägg
3 dl vetemjöl
200 g after eight (ca 24 rutor)


frosting:
120 g smör
9 dl florsocker
1,5 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
200 g färskost
1 msk varmt kaffe

ev. toppa med hallon eller annat bär

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker är vitt och krämigt. Rör ner kakao, sirap och salt. Rör i ett ägg i taget och vänd sist ner vetemjölet i smeten. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll med smeten. Tryck i och täck after eight-rutorna i smeten. Grädda kakan i mitten av ugnen i 30-35 min. Prova med stickan, stickan ska vara lite kladdig. Låt kakan svalna.

frosting:
Vispa smör, florsocker, kakao och vaniljsocker krämigt. Tillsätt färskosten och kaffet, vispa till en slät frosting. Bred den över brownien.

1 kommentar:

  1. Jag undrar vart du fick de söta påsarna i från?
    Jätte fin blogg, ska ta mig en rundtur här!

    SvaraRadera