måndag 15 augusti 2011

Hallonpannacottacheesecake




12 st digistivekex
75 g margarin


3 st gelatinblad
2,5 dl vispgrädde
500 g kesella kvarg Hallon

hallon


Krossa kexen och mixa i margarinet. Tryck ut i en form, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kylen ca 15 min. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Koka under tiden upp grädden. Rör i gelatinbladen och låt blandningen svalna något innan du blandar i kesellan. Blanda samman allt väl innan du häller det över kexbottnen. Låt stå i kylen minst 3 timmar innan servering.

3 kommentarer:

  1. Åhå, hjälp vad god den där såg ut att vara!

    SvaraRadera
  2. Åh, ser supergott ut! Jag gjorde en liknande variant i somras, men måste nog ta och prova detta recept också! :)

    Ha det bra!

    Ps. Fin blogg! ds.

    SvaraRadera
  3. Åh, så gott det ser ut!
    Och vilken jättefin blogg du har!!!

    Ha det bra!

    / bloggläsare

    SvaraRadera