Åh herregud, denna var väldigt väldigt god. Jag brukar inte gilla att  ha i färskost i frosting men här smakade det inte mycket och den var  helt himmelsk. Ta en bit och njut!
 
350 g mjukt smör
6 dl socker
3 dl kakao
1 dl ljus sirap
0,5 tsk salt
6 ägg
3 dl vetemjöl
200 g after eight (ca 24 rutor) 
frosting:
120 g smör
9 dl florsocker
1,5 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
200 g färskost
1 msk varmt kaffe
ev. toppa med hallon eller annat bär 
Sätt  ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker är vitt och krämigt. Rör ner  kakao, sirap och salt. Rör i ett ägg i taget och vänd sist ner  vetemjölet i smeten. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med  kant och fyll med smeten. Tryck i och täck after eight-rutorna i  smeten. Grädda kakan i mitten av ugnen i 30-35 min. Prova med stickan,  stickan ska vara lite kladdig. Låt kakan svalna.
frosting:
Vispa  smör, florsocker, kakao och vaniljsocker krämigt. Tillsätt färskosten  och kaffet, vispa till en slät frosting. Bred den över brownien.





Ser farligt gott ut! :)
SvaraRaderaÅhå, den här ska jag göra till nästa helg då jag ska fira min undersköterske-examen! Kommer nog bli en riktig HIT!! =) Härlig blogg du har! Mycket gott hittar man här... =)
SvaraRaderaHa en trevlig helg!
//Malin