torsdag 10 mars 2011
Kycklingtacos
Kycklingtacos 4 portioner:
3 kycklingfiléer
1 stor gul lök
3 dl kyckling eller grönsaksbuljong
1 påse tacokrydda
1 burk majs
ett par msk maizena blandat med lite vatten
svartpeppar
Skär kycklingen i småbitar och stek dem på hög värme tills de fått fin färg runt om. Skala och strimla löken och låt den steka med tills den blir mjuk. Tillsätt buljong, tacokrydda och majs. Sänk värmen något och låt det hela koka i cirka 10 minuter eller tills kycklingen är helt genomkokt. Häll i maizena-blandningen och låt koka upp igen. Ta några tag med pepparkvarnen. Färdig att serveras tillsammans med ris eller bulgur.
Jag älskar tacokryddor och det passade jättebra även till kyckling.
http://kalasgott.com/tavlingar/manadens-matutmaning-mars/
Jag är tänkte försöka en gång till i Månadens matutmaning på kalasgott.com
Det här är en ny favorit!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar