12 st digistivekex
75 g margarin
3 st gelatinblad
2,5 dl vispgrädde
500 g kesella kvarg Hallon
hallon
Krossa kexen och mixa i margarinet. Tryck ut i en form, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kylen ca 15 min. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Koka under tiden upp grädden. Rör i gelatinbladen och låt blandningen svalna något innan du blandar i kesellan. Blanda samman allt väl innan du häller det över kexbottnen. Låt stå i kylen minst 3 timmar innan servering.
Åhå, hjälp vad god den där såg ut att vara!
SvaraRaderaÅh, ser supergott ut! Jag gjorde en liknande variant i somras, men måste nog ta och prova detta recept också! :)
SvaraRaderaHa det bra!
Ps. Fin blogg! ds.
Åh, så gott det ser ut!
SvaraRaderaOch vilken jättefin blogg du har!!!
Ha det bra!
/ bloggläsare